Suscríbete a nuestro boletín

Els gremis medievals en les fonts oficials "El fons de la Governació del regne de València en temps d'Alfons el Magnànim (1417-1458)"

Els gremis medievals en les fonts oficials "El fons de la Governació del regne de València en temps d'Alfons el Magnànim (1417-1458)".

Autor/es

  • EAN: 9788478222971
  • ISBN: 978-84-7822-297-1
  • Editorial: Alfons El Magnanim, Edicions
  • Colección: Documents Històrics
  • Encuadernación: Cartoné
  • Medidas: 16 X 24 cm.
  • Páginas: 323

24,00 €

Disponible

Tradicionalment els gremis i confraries medievals, i també els valencians, havien estat estudiats a través dels seus estatuts o ordenances, amb un caràcter més reglamentista, mentre que els darrers anys s´havia avançat en l´etudi de l´activitat econòmica dels artesans i mercaders individuals. Aquest llibre, en canvi, reuneix una col.lecció inèdita i novedosa d´informació i documents sobre les relacions i l´intervencionisme del poder reial a través de la figura del Gobernador General del Regne de València durant la primera meitat del segle XV. A més a més aprta els textos on es pot llegir els debats i conflictes de caràcter social i econòmic que marcaren aquell darrer segle medieval en la història valenciana, obrint així una nova porta al coneixement de les relacions i diferències entre gremis i confraries, i les notales transformacions en l´organització del poder econòmic a la Ciutat de València. - See more at: http://www.tirant.com/derecho/libro/els-gremis-medievals-en-les-fonts-oficials-jaume-castillo-9788478222971#sthash.oePurddS.dpuf

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y facilitar la navegación. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso.

aceptar más información